Annemarie is een zeer prettige collega die zich snel inzetbaar heeft gemaakt bij ons bedrijf. Niet alleen door haar no-nonsense mentaliteit, maar ook omdat ze in staat is om grote en ingewikkelde projecten te overzien en te managen. Met haar nuchtere aanpak en frisse blik is ze een waardevolle toevoeging voor elk team. Ze heeft een open mindset, pakt zaken zelfstandig op en voert deze goed uit. Ze werkt niet alleen uitvoerend, maar denkt graag mee en durft daarbij de juiste vragen te stellen.
Roche Nederland B.V
Peter Verweij - Franchise Leader
Annemarie heeft in ons team laten zien dat ze van aanpakken weet en uitdagingen niet uit de weg gaat. Met haar praktische 'hands-on' instelling rondt ze alle events succesvol af. Zij is op haar best in een omgeving waar deadlines gehaald en oplossingen gevonden moeten worden. Degene die Annemarie in zijn of haar team krijgt, kunnen wij op voorhand feliciteren.
Unilever N.V.
Karin Verhoeven - Head Meeting & Events Benelux
Ik heb het genoegen gehad samen te werken met Annemarie voor de pop-up hondenspeeltuin van de nieuwe winkel Ranzijn Tuin & Dier. Annemarie Stap is multi-inzetbaar. Niet alleen voor de organisatie en voorbereidingen, maar ook tijdens een opbouw en evenement steekt ze haar handen uit de mouwen. Als ik Annemarie op een project zet, heb ik er alle vertrouwen in. Zij zorgt altijd dat het goedkomt!
Hippr Marketing & PR bureau
Talitha Nöllen - Eigenaar

Contact

Vragen over mijn inzet voor een project, evenement of als ondersteuning? Wil je weten of ik beschikbaar of geschikt ben voor jouw klus? Neem contact op!

Step by Stap | Rotterdam | KVK 57983089

Annemarie Stap